AXPERTISE Vastgoed & Advies heet U van harte Welkom!

Wij zijn een jong en gedreven vastgoedkantoor dat staat voor maatwerk met een persoonlijke werkwijze!

Wij staan in voor het optimaal en professioneel begeleiden van uw vastgoedproject. De reeds opgedane ervaring en kennis willen wij graag met u delen om op deze manier een deskundig advies aan u te kunnen verlenen.

Het commerciële aspect zal steeds ondersteund worden met een gekwalificeerde vastgoedexpertise welke van zeer groot belang is in de huidige vastgoedsector. De erkenning als vastgoedmakelaar en de upgrade naar gediplomeerd vastgoedexpert maakt het mogelijk om naar uw wens op korte termijn te presteren! 

U wenst een woning, appartement of een ander vastgoed aan te kopen, of te verkopen? Dan is dit het ultieme adres om advies in te winnen!

Wist u ook dat... AXPERTISE Plus aanvullende diensten op vlak van vastgoedexpertise verzorgd? Als gediplomeerd vastgoedexpert staan wij in voor het vakkundig opstellen van professionele Waardebepalingen en (CIB-conform) in- en uittredende Plaatsbeschrijvingen (ofwel, Staat van Bevinding).

Tevens draagt AXPERTISE Vastgoed & Advies het KAVEX kwaliteitslabel, de Kamer van Vastgoed-Experten. Meer gedetailleerde informatie via pagina Axpertise Plus op onze website.

Contacteer ons voor een GRATIS ADVIES OP MAAT & SCHATTING van uw eigendom op 0471 22 00 95 of [email protected]Panden in de kijker

Huis  in Kortessem
In optie
Optie huur: Huis
  • 3
  • 1
  • 347 m²

Huis

Kortessem
Appartement  in Borgloon
Te koop: Appartement
  • 2
  • 1

Appartement

€ 359.000

Borgloon
Meer info
"Wij verkiezen maatwerk voor onze klanten, met een persoonlijke & doelgerichte werkwijze"


Seppe Schaepkens, Uw Erkend Vastgoedmakelaar

Erkend CIB lid